ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Paixnidismata για μικρούς & μεγάλους > ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ


Πάρτυ στα “Παιχνιδίσματα”

Είναι μεγάλη μας χαρά να διοργανώσουμε ένα ιδιαίτερο πάρτι για να γιορτάσουμε τη χαρά του δικού σας παιδιού.  Εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το πάρτι που επιθυμείτε φροντίζοντας  όλα όσα αφορούν την εκδήλωση σας και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που όμως κάνουν ένα πάρτι μοναδικό.

Επειδή η κάθε ηλικία είναι ξεχωριστή και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στα «Παιχνιδίσματα» διοργανώνουμε τα πάρτι των μικρών μας φίλων με βάση την ηλικία και τις επιθυμίες τους. Ενδεικτικά προτείνουμε:

Ηλικία 1- 3 Ετών:Είναι η ηλικία που συνήθως διοργανώνεται το πρώτο πάρτι τους. Σ’ αυτήν την ηλικία τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο όταν βρίσκονται κοντά στους γονείς και στα οικεία τους πρόσωπα. Ετσι η εκδήλωση διοργανώνεται με βάση αυτή την ανάγκη τους.
Ηλικία 3 – 5 Ετών: Η ηλικία που τα παιδιά αναπτύσουν την κοινωνικότητα τους, και αρχίζουν να έχουν άποψη για το πως θέλουν να είναι το πάρτι τους. Είναι η ηλικία που ο εμψυχωτής μας θα είναι ντυμένος με την στολή του αγαπημένου ήρωα του παιδιού και που τα παιχνίδια με μουσική και χορό θα κάνουν θραύση.
Ηλικία 6 – 8 Ετών: Σ’ αυτήν την ηλικία τα παιδιά έχουν αναπτύξει τα ενδιαφέροντα τους και έχουν ισχυρή άποψη για το τι θέλουν. Ομαδικά παιχνίδια, face painting,piniata,μαγικά τρικ και διαγωνισμοί είναι μερικές απο τις απαιτήσεις τους.
Ηλικία 9 – 11 Ετών: Μεγάλα για παιδότοπο μικρά για Disco. Ετσι κι εμεις προσαρμόζουμε τον χώρο μας στις δικές τους ανάγκες. Disco ball, φωτορυθμικά, δυνατή μουσική, ομαδικά παιχνίδια για νεαρούς και νεαρές κάτω από την διακριτική πλέον επιτήρηση του προσωπικού μας. “Θάρρος ή αλήθεια”,” Ξύρισε το μπαλόνι”, “Διαγωνισμός χορού”, “Βάλε την ουρά στο γαϊδουράκι”, είναι μερικά από τα παιχνίδια που  τους αρέσει να επιλέγουν.
Πάρτι στον χώρο σας
Αν η επιθυμία σας είναι το πάρτι σας να το κάνετε στον δικό σας χώρο, αναλαμβάνουμε αφενός να σας προτείνουμε λύσεις για την διακόσμηση, τα παιχνίδια και το φαγητό που θα προσφέρετε και αφετέρου να το οργανώσουμε.

Έως 40 άτομα (ενήλικες και παιδιά).

(Visited 18,183 times, 1 visits today)