Ο Χώρος μας

Επειδή για εμάς το θέμα της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό, έχουμε φροντίσει ο χώρος μας και ο εξοπλισμός μας να είναι απο ασφαλή μη τοξικά υλικά και όλες οι γυάλινες επιφάνειες να είναι καλυμμένες με μεμβράνες ασφαλείας. Όλα τα παιχνίδια και οι επιφάνειες απολυμαίνονται καθημερινά. Τα «Παιχνιδίσματα» είναι πλήρως εναρμονισμένα  με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, είναι πιστοποιημένα από τον ΕΛΟΤ και ελέγχονται τακτικά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής των παιδιών στα “Παιχνιδίσματα” και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι γονείς έχουν την απόλυτη ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους. Εμείς βέβαια έχουμε φροντίσει ώστε τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς οι οποίοι μας επισκέπτονται, να είναι ασφαλισμένοι σε γνωστή ασφαλιστική εταιρία κατά το διάστημα της παραμονής τους στον χώρο μας.

Τα προσωπικό μας επιβλέπει και απασχολεί  παιδιά από δύο ετών και άνω. Για την ασφάλεια όμως όλων των παιδιών τα παιδάκια που είναι έως και δύο ετών πρέπει να συνοδευόνται απο τους γονείς ή τους συνοδούς τους, γιατί σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά θέλουν διαρκή και συνεχή παρακολούθηση και η μεμονωμένη απασχόληση του προσωπικού με ένα παιδάκι, όπως αυτό είναι κατανοητό, δεν είναι δυνατή, μιά  που καθιστά αδύνατη την επίβλεψη των υπολοίπων παιδιών. Εάν όμως για τον οποιοδήποτε λόγο κάποιος επιθυμεί να έχει στην διάθεση του ένα άτομο απο το προσωπικό για την αποκλειστική φροντίδα του παιδιού του, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα ώστε να φροντίζουμε να του παρέχουμε αυτή την υπηρεσία με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ/ώρα.

Για λόγους ασφαλείας τα παιδιά απαγορεύεται να κυκλοφορούν χωρίς παπούτσια τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους των”Παιχνιδισμάτων“.
Τέλος το προσωπικό μας είναι εφοδιασμένο με ενδοεπικοινωνία για την καλύτερη και αμεσότερη φροντίδα των παιδιών και φροντίζουμε να λαμβάνει  μέρος στα σεμινάρια Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης και Πρώτων Βοηθειών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΠΝΟΗ» ώστε να είναι έτοιμο να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που χρειαστεί.

Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των «Παιχνιδισμάτων» απαγορεύεται το κάπνισμα.

(Visited 18,813 times, 1 visits today)

Leave a Reply